Om Kapacitet

Sveriges bästa bredbandsval

Snabba fakta

Produkt: Grön passiv fiber och IP-trafik till bostadsrättsföreningar i Stockholm.

Specialitet: Vi levererar en fantastisk Internetkapacitet, redundans via mesh, låg latens och ett grönt energisnålt nät till en låg månadskostnad.

Automatisering: Vi har automatiserat det mesta i vårt nät. Tack vare det kan vi leverera bästa tänkbara kapacitet, tillgänglighet och säkerhet.

Bindningstid: Äntligen förändrar vi branschstandarden på detta område. Ingen skall vara inlåst under en längre tid mot sin vilja. Kapacitet förespråkar ett balanserat och kort tremånadersavtal mellan avtalsparterna.

Anställda: Mestadels bottar, dom är aldrig är sjuka, extremt lojala och väldigt pålitliga. Bottarna detekterar avvikelser i nät och drift, dag som natt, året runt. Dom tar även hand om övervakning, triggar larm och förebygger stillestånd och avbrott.

Ägare: En grupp privata investerare och entreprenörer med en lång historik från IT-branschen.

Mål: All kommunikation ska vara snabb, säker, tillgänglig och nästintill gratis.

Om Kapacitet

Kapacitet är en ny disruptiv ISP som skall förnya en traditionstyngd bransch, som har underpresterat alldeles för länge. Inte nog med att telekombranschen får bottenbetyg i alla undersökningar, den har sannolikt även varit sämst på att förnya sig under ett helt århundrade. Detta kommer Kapacitet att förändra i Stockholm.

Målsättningen är att utmana de stora telekomoperatörernas gamla affärsmodeller och se till att all kommunikation skall bli säkrare, snabbare och tillgängligare.

Var med och påverka under denna tid av förändring, påskynda en alternativ utveckling tillsammans med Kapacitet. Under det senaste årtiondet har vi sett ett antal techföretag förändra traditionstyngda branscher. Nu är det dags för IT&Telekombranschen att reformeras. Redan från start ska vi ruska om Stockholms bredbandsmarknad. Vi inleder med att erbjuda en 10 gånger högre hastighet än de marknadsledande operatörerna. Vi gör det dessutom till ett avsevärt lägre pris. För att visa att vi verkligen menar allvar med vårt mål, kommer vi dessutom att kontinuerligt välja ut ett antal bostadsrättsföreningar som får tjänsten helt kostnadsfritt.